2018-12-20 tema: Ežio metai ir žmogaus energetinė struktūra

Prisiminėme Ežio metus, kad jiems būdingi netikėti pokyčiai, o kiekvienas gauna tai, ko nusipelnė. Ežys pagal Avestą – laisvės simbolis, kovojantis su blogiu, neteisybe, išjudinantis nusistovėjusią tvarką. Tai naujovių, reformų metai, nešantys vadavimosi iš „uždaro rato“ galimybę. Sąmoningo kvėpavimo pagalba susiderinome su šių metų energija, peržiūrėjome jau praeitą trijų ketvirtadalių metų dalį.

Atsakomybė yra sąmoningumas. Augame tada, kai prisiimame didesnę atsakomybę. Kuo daugiau prisiimame atsakomybės, tuo daugiau „plečiamės“. Atjaučiant kitų skausmui, atjauta įgauna atsakomybės pavidalą ir virsta energija. Kai pajuntame atsakomybę už kitus, mūsų problemos „ištirpsta“.

Kokį darbą ar atsakomybę prisiimsime, tiek ir energijos mums ateis. Ežio metai priverčia prisiimti daugiau atsakomybės, skatina keistis, keisti ypač seniai pokyčių laukiančias sritis. Tad sąmoningai kvėpuojant tyrinėjome savo atsakomybę, kokia ji, su kokiomis gyvenimo sritimis ir kaip susijusi, kokį atsakomybės laipsnį galime prisiimti.

Aptarėme žmogaus energetinio lauko – Merkabos struktūrą: ašis, diskas, du tetraedrai, vyriškas ir moteriškas, sfera, apgaubianti tuos du priešingomis kryptimis besisukančius tetraedus, energija.

Įsukus sąmoningo kvėpavimo ratą, kėlėme savo sąmonę vis aukščiau, alsuodami dvasine šviesa, „merkabinio“ kvėpavimo pagalba aktyvinome savo dvasinį energetinį kūną.

Lina Rudaitienė

Ankstesnis straipsnis2018-11-22 tema: sapno realybė, sąmoningas prabudimas
Kitas straipsnisSąmoningo kvėpavimo studija